07 Apr

Поради прекинот во наставата, ние продолжуваме понатаму. Започнавме со нашите дечиња 👩‍🏫 ON LINE 👩‍🏫 настава, првите часови успешно ги реазлизиравме.


👉Повелете не чекајте, да продолжиме заедно понатаму во наставата👈
Информации и уписи на☎️071 315 906☎️

Leave a Comment