E-NET

Зошто претставуваме најдобар избор за вас?

Персонализирани програми

нудиме специјално поготвени програми за поддршка на учениците од најразлични возрасни групи  како и програми за ученици со потешкотии во учењето.
 талентираните ученици Учениците се охрабрувааат од нашите искусни наставници да го постигнат својот целосен потенцијал.
Позитивните односи меѓу родителите, учениците и наставниците се основата на нашата средина за учење и ја охрабруваме постојаната комуникација за да го обезбедиме успехот на вашето дете. 

Наставен кадар

нашиот тим за настава е клучот за успехот на училиштето. 
Сите наши наставници имаат акредитиви за настава,  Ние нудиме можности за редовен професионален развој за да ја одржуваме нашата настава актуелна со најновите образовни истражувања и трендови. 
Нашите наставници се зафатени, но посветуваат време за да соработуваат за дизајнирање на наставни програми, да размислуваат за нови пристапи и да учат еден од друг.

НУДИМЕ:

pexels-pavel-danilyuk-5496463

IT ВЕШТИНИ

pexels-pixabay-256417 (1)

СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

ЦЕЛОДНЕВНА НАСТАВА
Сертификацијата на Microsoft им дава на студентите и кандидатите за работна сила, моќ да го одберат сопствениот курс, да ги исполнат своите амбиции и да го остварат својот потенцијал.

Учете, вежбајте и сертифицирајте се

НАШИТЕ ПРЕДАВАЧИ:

Марјан Спасиќ

~ Основач ~

• програмирање

• математика

Ивана Ристовска

•  Англиски јазик

• француски јазик

Фросина Стошевска Ѓорѓиевска

•  предавач по одделенска настава