E-NET

НУДИМЕ :

pexels-pavel-danilyuk-5496463

IT ВЕШТИНИ

pexels-pixabay-256417 (1)

СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

ЦЕЛОДНЕВНА НАСТАВА
Сертификацијата на Microsoft им дава на студентите и кандидатите за работна сила, моќ да го одберат сопствениот курс, да ги исполнат своите амбиции и да го остварат својот потенцијал.

Учете, вежбајте и сертифицирајте се

НАШИТЕ ПРЕДАВАЧИ:

Марјан Спасиќ

~ Основач ~

• програмирање

• математика

Ивана Ристовска

•  Англиски јазик

• француски јазик

Фросина Стошевска Ѓорѓиевска

•  предавач по одделенска настава