E-NET

Categories:

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади.Голема чест и задоволство е да бидеш ментор на ученици кои сакаат да го покажат и докажат своето знаење.Дамјан Златановски – 2 местоТеодора Спасиќ – […]