E-NET

Избери од повеќето достапни курсеви.
Сертифицирај се со нас и стани IT професионалец.

Вредност на сертификатот на Microsoft

Сертификацијата на Microsoft им дава на студентите и кандидатите за работна сила, моќ да го одберат сопствениот курс, да ги исполнат своите амбиции и да го остварат својот потенцијал.
Статистиката  потврдува дека овие сертификати ви даваат алатки за градење посветла иднина и подготовка за успешна кариера

Учете, вежбајте и сертифицирајте се 

Certiport обезбедува целосно решение што едукаторите можат да го користат за да ги подготват учениците за сертификација. 
Од приспособени материјали за учење и практични тестови до испити за сертификација . 
Certiport обезбедува помош на секој чекор од патот.

 

Подготовката на вашите студенти за сертификација е голема одговорност, затоа дозволете Certiport да ви ја олесни и поефикасни работата со специјално избрани материјали за курсеви и тестови за вежбање.

IT Specialist Certification

Програмата Специјалист за информатичка технологија овозможува студентите ги подобрат ИТ вештините на ниво што го бараат работодавците. Програмата за ИТ специјалист е наменета за кандидати кои размислуваат или штотуку започнуваат .

Microsoft Office Specialist Program

Специјална програма на Microsoft Office обезбедува вовед во индустријата пр на вештините и знаењата преку нашето ново тестирање базирано на проекти, давајќи им на студентите и професионалците вежби од реалниот свет за да го проценат нивното разбирање за Microsoft Office. • Ова гарантира дека секој сертифициран корисник ја покажал способноста да управува со целосните карактеристики и функционалности на Microsoft Office.

Adobe Certified Professional

Adobe Certified Professional е сертификат признаен во индустријата што бара мајсторство на софтверот Adobe Creative Cloud и знаење што мора да се има за кариера во дигиталните медиуми. Секој испит е интегриран со апликација на Adobe и дизајниран од експерти, што овозможува автентична проценка на вештините подготвени за работа.