E-NET

Активности

Section Title

58-миот Државен натпревар на младите истражувачи „Наука на млади“

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на...

Нашиот национален шампион кој ќе ја претставува нашата земја на глобалните натпревари Microsoft Office Specialist (MOS)

Нашиот национален шампион кој ќе ја претставува нашата земја на глобалните натпревари Microsoft Office Specialist (MOS) Поминаа долги две години во кои бевме приморани овој натпревар да го...

58-миот Државен натпревар на младите истражувачи „Наука на млади“

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на...