E-NET

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади.Голема чест и задоволство е да бидеш ментор на ученици кои сакаат да го покажат и докажат своето знаење.Дамјан Златановски – 2 местоТеодора Спасиќ – […]

Categories:

Нашиот национален шампион кој ќе ја претставува нашата земја на глобалните натпревари Microsoft Office Specialist (MOS) Поминаа долги две години во кои бевме приморани овој натпревар да го организираме онлајн. Токму пандемијата значително ја потенцираше потребата на дигитална писменост бидејќи сите бевме приморани да учиме и функционираме онлајн. Нашата цел беше иста од почетокот на […]

Categories:

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади.Голема чест и задоволство е да бидеш ментор на ученици кои сакаат да го покажат и докажат своето знаење.Дамјан Златановски – 2 местоТеодора Спасиќ – […]