E-NET

58от Државен натпревар на млади истражувачи - Наука на млади.
Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади.
Голема чест и задоволство е да бидеш ментор на ученици кои сакаат да го покажат и докажат своето знаење.
👉Дамјан Златановски – 2 место🥈
👉Теодора Спасиќ – 2 место🥈
👉Матеј Додевски – 3 место🥈
👉Ива Митевска -пофалница🏅
👉Валентино Цветановски -пофалница🏅