E-NET

Англиски јазик

Pre-A1

Pupil’s Book со налепници и е-книга

СЕ СОСТОИ ОД ПОЧЕТНА ЕДИНИЦА И ОСУМ ЕДИНИЦИ ЗАСНОВАНИ НА ТЕМА. ГЛАВНИТЕ ЕДИНИЦИ ИМААТ 6 СТРАНИЦИ КОИ ВКЛУЧУВААТ ПРИКАЗНА, ПЕСНА, АКТИВНОСТ СО …

A1

Англиски јазик Download А1

10 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА ДА СЕ РАЗВИЈАТ ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ, ЗБОРУВАЊЕ И ПИШУВАЊЕ КАЈ ….

A1+

Англиски JOURNEY

E ВОЗБУДЛИВ И КОМПЛЕТЕН КУРС ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК НА ДЕСЕТ НИВОА, ОСОБЕНО ИСТРАЖУВАН И НАПИШАН ЗА ДА ИМ СЕ ДОПАДНЕ НА МЛАДИТЕ УЧЕНИЦИ И ТИНЕЈЏЕРИТЕ. НЕЈЗИНАТА ВНИМАТЕЛНО КОНСТРУИРАНА ПРОГРАМА…

A2

Англиски јазик Download А2

10 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА ДА СЕ РАЗВИЈАТ ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ…

A2+

Hot Shots Student’s Book

СЕКОЕ НИВО Е ПОДЕЛЕНО НА 8 ЦИКЛУСИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ. ЦИКЛУСИТЕ, КОИ ГИ ОПФАЌААТ СИТЕ ВЕШТИНИ, СЕ СО ПОДАТЛИВА ДОЛЖИНА И СИТЕ 8 ЦИКЛУСИ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВРШАТ ВО ЕДНА УЧЕБНА ГОДИНА…

B1

Англиски јазик Download B1 Student’s Book

12 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА РАЗВИВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ…

B1+

Англиски јазик Download B1+ Student’s Book

12 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА РАЗВИВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ…

B2

Англиски јазик Преземи B2 Student’s Book

12 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА РАЗВИВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ…

C1/C2

Англиски Download C1/C2 Student’s Book

12 ЦЕЛИНИ ПОВРЗАНИ СО ТЕМИ, ОД КОИ СЕКОЈА СОДРЖИ ВНИМАТЕЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ЗАДАЧИ ЗА РАЗВИВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ЗА ЧИТАЊЕ, СЛУШАЊЕ…

Section Title

58-миот Државен натпревар на младите истражувачи „Наука на млади“

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ на 58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на...