E-NET

IT Specialist Certification

Специјалист за информатичка технологија

ПРОГРАМАТА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА ОВОЗМОЖУВА СТУДЕНТИТЕ ГИ ПОДОБРАТ ИТ ВЕШТИНИТЕ НА НИВО ШТО ГО БАРААТ РАБОТОДАВЦИТЕ. ПРОГРАМАТА ЗА ИТ СПЕЦИЈАЛИСТ Е НАМЕНЕТА ЗА КАНДИДАТИ КОИ РАЗМИСЛУВААТ ИЛИ ШТОТУКУ ЗАПОЧНУВААТ .

Достапни сертификации

Кандидатите за овој испит ќе покажат дека можат да структурираат веб-страница користејќи HTML елементи и да креираат и применуваат стилови користејќи CSS.
Кандидатите за овој испит ќе покажат дека можат да структурираат веб-страница користејќи HTML елементи и да креираат и применуваат стилови користејќи CSS.
Кандидатите за овој испит ќе покажат дека можат да препознаат, пишуваат и дебагираат JavaScript код кој логично ќе реши проблем.
Кандидатите за овој испит ќе покажат дека можат да препознаат, пишуваат и дебагираат код на Python кој логично ќе реши проблем

Microsoft Office Specialist Program

Специјалист за информатичка технологија

СПЕЦИЈАЛНА ПРОГРАМА НА MICROSOFT OFFICE ОБЕЗБЕДУВА ВОВЕД ВО ИНДУСТРИЈАТА ПР НА ВЕШТИНИТЕ И ЗНАЕЊАТА ПРЕКУ НАШЕТО НОВО ТЕСТИРАЊЕ БАЗИРАНО НА ПРОЕКТИ, ДАВАЈЌИ ИМ НА СТУДЕНТИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ ВЕЖБИ ОД РЕАЛНИОТ СВЕТ ЗА ДА ГО ПРОЦЕНАТ НИВНОТО РАЗБИРАЊЕ ЗА MICROSOFT OFFICE.

ОВА ГАРАНТИРА ДЕКА СЕКОЈ СЕРТИФИЦИРАН КОРИСНИК ЈА ПОКАЖАЛ СПОСОБНОСТА ДА УПРАВУВА СО ЦЕЛОСНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИОНАЛНОСТИ НА MICROSOFT OFFICE

 

Прочитај повеќе:

Adobe Certified Professional

ADOBE CERTIFIED PROFESSIONAL

ADOBE CERTIFIED PROFESSIONAL Е СЕРТИФИКАТ ПРИЗНАЕН ВО ИНДУСТРИЈАТА ШТО БАРА МАЈСТОРСТВО НА СОФТВЕРОТ ADOBE CREATIVE CLOUD И ЗНАЕЊЕ ШТО МОРА ДА СЕ ИМА ЗА КАРИЕРА ВО ДИГИТАЛНИТЕ МЕДИУМИ. 
СЕКОЈ ИСПИТ Е ИНТЕГРИРАН СО АПЛИКАЦИЈА НА ADOBE И ДИЗАЈНИРАН ОД ЕКСПЕРТИ, ШТО ОВОЗМОЖУВА АВТЕНТИЧНА ПРОЦЕНКА НА ВЕШТИНИТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА РАБОТА

.