07 Apr

ONLINE ЦЕЛОДНЕВНА НАСТАВА »

Поради прекинот во наставата, ние продолжуваме понатаму.

18 Mar

ONLINE ОБУКИ »

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР Е-НЕТ дава позитивен пример и подршка на своите слушатели, во справување со глобални

03 Jun

Национален MOS натпревар »

Национален МОС Натпревар
31, Мај 2018 година
Скопје

03 Jun

Летни Курсеви »

Уписите започнаа!!!

20 May

WORD 2013 »

Содржина:

Внесување на текст
Форматирање на текст
Вметнување на слики, објекти, табели
Форматирање на

02 Oct

КОВИД – 19 »

Биди позитивен, следи ги препораките!