E-NET

Активности

58-миот Државен натпревар на младите истражувачи „Наука на млади“

58от Државен натпревар на млади истражувачи – Наука на млади. Честитки до сите ученици кои го претставуваа ОСТУ НАЦЕ БУЃОНИ …
Прочитај повеќе

Нашиот национален шампион кој ќе ја претставува нашата земја на глобалните натпревари Microsoft Office Specialist (MOS)

Нашиот национален шампион кој ќе ја претставува нашата земја на глобалните натпревари Microsoft Office Specialist (MOS) Поминаа долги две години …
Прочитај повеќе